Massief eiken vloeren

 

Voor exclusiviteit

Uw woning of bedrijf een andere uitstraling geven? Dat kan! Houtzagerij Windels heeft zich sinds 1980 volledig gericht op Frans eikenhout voor onder meer massief eiken vloeren. Frans eikenhout is een harde houtsoort die leverbaar is in verschillende genuanceerde kleuren, van wit tot zwart en iedere andere kleur. Met massief eiken vloeren krijgt uw gebouw een exclusieve uitstraling.

 

Modern of klassiek

Massief eiken vloeren passen in elke interieurstijl, modern en klassiek. Wij bieden traditionele, verouderde en motief vloeren. Voor de massief eiken vloeren leveren wij vloerplanken en balken in verschillende afmetingen. Onze massief eiken vloeren zijn aan de zichtzijde 100% spintvrij zodat er een mooiere kleur ontstaat en veel minder aantastgevaar door houtworm. Daarnaast bieden wij eikenhout voor de restauratie van verschillende projecten.

 

Onze garantie

Houtzagerij Windels werkt uitsluitend met natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Vanaf de inkoop van bomen, het selecteren van de kwaliteiten, het zagen, drogen en het uiteindelijke schaven hebben wij in ons eigen beheer. Daarom durven wij als de enige in Nederland levenslange garantie te geven op onze vloeren.

Eikenhout
Eiken vloeren
Eiken plafond
Eiken balken
Eiken bewerken
Eiken vloer

HOUTZAGERIJ WINDELS​

Tel: 045-527 05 85

Tel: 045-527 05 85

Houtzagerij Windels | Slesingerstraat 2 | 6442 PH Brunssum | Tel: 045 - 527 05 85​

Facebook van Houtzagerij Windels