Verouderde vloeren

 

Voor een antieke uitstraling
Kiest u voor de klassieke interieurstijl? Met de verouderde vloeren van Houtzagerij Windels krijgt uw huis een geheel antieke uitstraling. Houtzagerij Windels is jarenlang actief in de houtsector en heeft het gehele proces in eigen beheer.

 

 

Verouderde vloeren

 

Exclusief

De verouderde vloeren zijn een belangrijk onderdeel uit ons vloerenaanbod. Houtzagerij Windels heeft daarom de productie van deze eiken vloeren in eigen beheer. In onze collectie verouderde vloeren vindt u ook exacte kopieën van vloeren van kastelen in Nederland. Wij maken ook modellen verouderde vloeren naar uw specifieke wensen. Omdat onze verouderde vloeren ook dezelfde klimaatbehandelingen ondergaan als de traditionele vloeren, kunnen wij hierop ook levenslange garantie geven.

 

Ook voor restauratiehout

Houtzagerij Windels levert ook eikenhout voor de restauratie van vele soorten projecten. Door onze jarenlange specialisatie in Frans eikenhout kunnen wij nieuw materiaal aanpassen zodat het feilloos aansluit bij het oude materiaal. Voor de doe-het-zelver worden de vloeren kant-en-klaar geschuurd en geolied.

 

Eikenhout
Eiken vloeren
Eiken plafond
Eiken balken
Eiken bewerken
Eiken vloer

HOUTZAGERIJ WINDELS​

Tel: 045-527 05 85

Tel: 045-527 05 85

Houtzagerij Windels | Slesingerstraat 2 | 6442 PH Brunssum | Tel: 045 - 527 05 85​

Facebook van Houtzagerij Windels