Skip to main content

Houtzagerij Windels

Op zoek naar eiken meubelhout? Houtzagerij Windels heeft zich gespecialiseerd in Frans eikenhout. Voor prachtig eiken meubelhout leveren wij eiken timmerhout van hoogwaardige kwaliteit. Bij de afwerking van onze producten maken wij uitsluitend gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke producten.

Duurzaam eiken meubelhout

Ons eiken meubelhout wordt in verschillende afmetingen geleverd. Eiken meubelhout geeft uw interieur een warme uitstraling. Zowel particulieren, horeca en/of winkeldoeleinden maken veelal gebruik van eiken meubelhout. Vanwege zijn eigentijdse en unieke uiterlijk past dit hout perfect in zowel een modern als klassiek ingericht interieur. Voor iedere toepassing wordt het eikenhout op maat geselecteerd op de kwaliteit en de structuur. Eiken meubelhout kent vele toepassingen, zoals:

Klerenkasten;

Tafelbladen;

Kunstwerken.

Milieubewust

Houtzagerij Windels heeft duurzaam grondstofbeheer en milieuvriendelijk produceren hoog in het vaandel staan. Ons hout is voor 90% afkomstig uit gecertificeerde duurzaam beheerde bosbouw. De energie van onze droogkamers wordt gehaald uit het zaagsel en schaafsel dat vrij komt bij onze productie. Wij hebben vanaf de inkoop van bomen in het bos tot het schaven in eigen beheer. Daarom durven wij als de enige in Nederland levenslange garantie te bieden op ons hout.