Skip to main content

Duurzaam & milieuvriendelijk

Onze robuuste eikentafels kunnen generaties lang meegaan en in het eiken is co2 opgeslagen. Tijdens de langzame groei van de boom slaat eiken veel co2 op en dit blijft in het hout. Dit alles maakt ze tegenover veel andere tafels een bijzonder milieuvriendelijke keuze.

Eiken houten tafels

Eiken staat bekend om zijn duurbaarheid. Eikentafels zijn bijzonder goed bestand tegen deuken, krassen of andere beschadigingen. Dit maakt dat ze ook een goede keus zijn voor de woonkamer of keuken waar veel gebeurt.

Elke maat mogelijk

Onze massief eikenhouten tafelbladen zijn vakkundig afgewerkt op de door u gewenste maat. Verder zijn ze leverbaar met verschillende eiken poten. Heeft u zelf al de perfecte poten in gedachte? Laat het ons weten en wij monteren deze graag onder het gewenste tafelblad.

Karakteristiek

Eiken heeft een tijdloze klassieke uitstraling met zijn kenmerkende nerf patroon. De warme, rijke kleur van een eikentafel geven een elegante uitstraling aan elke kamer.

Verschillende kleuren en afwerking

Dit alles is leverbaar in verschillende kleuren & afwerkingen, van licht tot diep donker.

Specialist in Frans eiken

Ons hout is voornamelijk afkomstig uit gecertificeerde duurzaam beheerde bosbouw. Vanaf de inkoop van de bomen in het bos tot aan het uiteindelijk schaven hebben wij in eigen handen.