Specialist in Frans eikenhout

Een stijlvolle ambiance in uw woning creëren? Houtzagerij Windels heeft zich gespecialiseerd in Frans eikenhout. Deze massieve houtsoort is uitermate geschikt voor eiken vloerplanken. Met eiken vloerplanken in uw woning creëert u een stijlvolle ambiance voor een aangename woonsfeer.

Uitgebreid vloerenaanbod

Voor onze eiken vloerplanken maken wij uitsluitend gebruik van bomen van 250 tot 300 jaar oud uit de champagnestreek. De eiken vloerplanken worden in verschillende breedtes en selecties geleverd. De verschillende genuanceerde kleuren van het Frans eikenhout passen zowel in een modern als klassiek interieur. Onze eiken vloeren zorgen voor een prachtige ambiance, exclusiviteit en kwaliteit van uw woning. De eiken vloerplanken kennen verschillende toepassingen, zoals:

  • Traditionele vloeren;
  • Oude vloeren;
  • Verouderde vloeren;
  • Motief vloeren.

Al meer dan 80 jaar de specialist

Houtzagerij Windels heeft zich al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in de houtsector. Wij leveren vloeren door heel Nederland. Voor motief vloeren kunnen wij een uniek patroon samenstellen dat alleen bij u wordt gelegd. Wij bieden levenslange garantie, omdat wij het proces van boom tot gedroogde vloerplank in eigen handen hebben.